Eveniment

Preşedintele EximBank, Traian Halalai,a fost audiat la DNA

Preşedintele EximBank, Traian Halalai,a fost audiat la DNA
19.11.2015, 12:49 2123

"Acesta (Halalai, n.r.) a fost citat în calitate de martor într-un dosar privind activitatea precedentă a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim România, al cărei acţionar majoritar este EximBank", arată EximBank, într-un comunicat.

Traian Halalai, Paul Ichim şi Crina Cozma, care asigură conducerea executivă a Eximbank, au primit la sfârşitul lunii octombrie un nou mandat de patru ani de la Ministerul Finanţelor, până în 2019, urmând să-şi continue activitatea alături de ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie al băncii.

Cum să îţi asiguri un salariu de 30.000 euro pe lună. Conducerea Eximbank a primit discret un nou mandat pe patru ani

„Mandatul tuturor membrilor Consiliului de Ad­mi­nistraţie a fost prelungit cu încă patru ani, până în 2019“, au confirmat pentru ZF reprezentanţii Exim­bank. Eximbank, banca de stat dedicată finanţării ex­por­tatorilor, a trecut în acest an la sistem dualist de con­du­cere, cu Vasile Secăreş în funcţia de preşedinte al Con­siliului de Administraţie al băncii şi Traian Halalai în funcţia de director general. Ministerul Finanţelor deţine peste 95% din acţiunile Eximbank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO