Eveniment

Presedintele Philips spera in profit

10.01.2003, 00:00 12

Presedintele companiei olandeze Philips, Gerard Kleisterlee, adeclarat ca spera ca in 2003 sa realizeze un profit, dar a spus ca este de ajuns o cresterea a incasarilor de cateva procente. "Am inregistrat profit pe primele trei trimestre ale 2002 si speram ca tendinta va continua in 2003. Daca ne uitam la tendinta din domeniul semiconductorilor, de crestere cu 8-10%, intelegem ca Philips nu poate beneficia de tot acest procent", a mai adaugat el.
Kkleisterlee a declarat la Expozitia Internationala de Electronice de la Las Vegas ca, desi targetul Philips ramane sporirea vanzarilor cu 10%, nu crede ca va fi atins acest procent. "Cresterea de peste 10 procente este un mit", a precizat el. "Daca atingem o crestere de cateva procente este de ajuns", a spus el, citat de cotidianul olandez De Telegraaf. "Cand am stabilit targetul de 10 procente, economia mondiala era in crestere. Acum vedem ca ea are o tendinta de stagnare, deci trebuie sa fim mai modesti", a precizat seful Philips.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO