Eveniment

Procurorii au finalizat dosarul lui Vîntu şi încep prezentarea acuzaţiilor

Procurorii au finalizat dosarul lui Vîntu şi încep prezentarea acuzaţiilor
11.10.2010, 13:10 26

Procurorii au finalizat actele de urmărire în dosarul în careomul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi alţi presupuşi complici de-aisăi sunt cercetaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnatla 15 ani de închisoare în dosarul FNI, iar de luni le vor prezentaacuzaţiile, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat că dosarul în care este cercetatSorin Ovidiu Vîntu este aproape de finalizare şi că de luni începeprezentarea materialului de urmărire penală pentru inculpaţi.

Până în prezent s-a prezentat la Parchetul instanţei supremepentru studierea actelor omul de afaceri Octavian Ţurcan, însoţitde avocatul său.

Sursele citate au mai spus că a fost citat, tot pentru luni, laora 12.00, şi omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat în 16 septembrie, după osăptămână de detenţie. El a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10septembrie, alături de şoferul său, Alexandru Stoian, şi de omul deafaceri moldovean Octavian Ţurcan, Tribunalul Bucureşti emiţândatunci mandate, pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de favorizareainfractorului, respectiv complicitate la această infracţiune.Citiţi mai mult despre dosarul în care este acuzat Sorin OvidiuVîntu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO