Eveniment

Război în Ucraina 13 aprilie 2022

Război în Ucraina 13 aprilie 2022
13.04.2022, 00:05 39

Mai multe persoane din Mariupol au fost afectate de o substanţă otrăvitoare de origine necunoscută

Comandantul unei unităţi ucrainene care apără oraşul-port Mariupol a postat marţi o declaraţie video în care spune că mai mulţi oameni au fost afectaţi de o substanţă otrăvitoare de origine necunoscută, pe fondul raporturilor despre un presupus atac chimic rusesc, scrie CNN. Denys Prokopenko, comandantul batalionului Azov, a declarat că nu a fost posibilă investigarea completă a locului din cauza bombardamentelor ruseşti.

 

Organizaţia Mondială a Comerţului reduce prognoza de creştere a comerţului mondial pe fondul războiului din Ucraina

Organizaţia se aşteaptă acum la o creştere a volumului comerţului cu mărfuri de 3,0% în 2022 - în scădere faţă de prognoza anterioară de 4,7% - şi de 3,4% în 2023, dar aceste estimări sunt mai puţin sigure decât de obicei din cauza naturii fluide a conflictului", a declarat OMC într-un comunicat de presă, conform CNN.

 

Oficialii ucraineni raportează mai multe bombardamente în est, dar speră că ploile vor împiedica avansul Rusiei

Oficialii ucraineni au raportat noi bombardamente de către forţele ruse şi victime civile în părţi din regiunile Doneţk şi Lugansk, care au devenit centrul atacurilor ruseşti.

Serhii Haidai, şeful administraţiei militare regionale Lugansk, a declarat că oraşele Severodoneţk, Lysychansk, Kreminna, Novodruzhesk şi Rubijne au fost din nou vizate, cu 12 clădiri rezidenţiale lovite în ultima zi, scrie CNN.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO