Eveniment

Ringier se muta in Novo Park

25.11.2004, 00:00 121

Grupul media Ringier Romania isi va muta sediul central in Novo Park, unde a inchiriat 5.400 de metri patrati de spatii de birouri clasa B, printr-o tranzactie intermediata de compania imobiliara Colliers International.
Pretul mediu lunar pentru chiria la spatii de birouri clasa B a fost, potrivit unui studiu Colliers, de 10-14 euro, pentru acest an nefiind prevazute schimbari notabile. Cheltuielile cu intretinerea acestor spatii este estimata la 1,5-2,5 euro/luna.
"Anul acesta s-a remarcat o crestere a solicitarilor venite din partea companiilor cu un numar mare de angajati. Banci, companii din domeniul tehnlogiei informatiei si telecomunicatii, dar si holdinguri media au solicitat spatii mari pentru activitatea lor, de preferinta situate la acelasi nivel", apreciaza Horatiu Florescu, associate director in cadrul Colliers.
Imobilul Novo Park are o suprafata totala de aproape 10.900 de metri patrati de spatii de birouri clasa B, fiind situat in zona de nord a capitalei, vizavi de parcul industrial Iride Business Park. Potrivit Colliers, imobilul este in faza de renovare, urmand a fi disponibil pe piata anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO