Eveniment

Shonn Gregory, românul din filmul "Inception": Trebuie să schimbăm imaginea României

Shonn Gregory, românul din filmul "Inception": Trebuie să schimbăm imaginea României

Autor: Mediafax

30.11.2011, 19:29 173

Românul Shonn Gregory, care a debutat în cinematografia mondială sub bagheta celebrilor regizori Christopher Nolan, Steven Spielberg şi Guy Ritchie, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că vrea să reprezinte cu mândrie ţara noastră în lume şi să schimbe în bine imaginea României.

Shonn Gregory, în vârstă de 26 de ani, este un actor român care s-a făcut remarcat în străinătate, debutând cu roluri mici în producţii grandioase, precum "Începutul/ Inception", în regia lui Christopher Nolan, "Sherlock Holmes 2", în regia lui Guy Ritchie, şi "War Horse", de Steven Spielberg.

Stabilit la Londra în urmă cu patru ani, cu studii în actorie la Kensington and Chelsea College, Shonn Gregory l-a cunoscut pe nu mai puţin celebrul Leonardo DiCaprio, alături de care a şi jucat în "Inception".

De două zile, Shonn Gregory a revenit în România, de care este foarte legat şi a cărei imagine negativă vrea să o schimbe în străinătate. De altfel, în scurta discuţie pe care a avut-o cu Christopher Nolan pe platourile de filmare de la "Inception", regizorul i-a spus să îşi urmeze visul şi să îşi reprezinte cu mândrie ţara - România.

Citiţi interviul pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO