Eveniment

Simona Halep a abandonat meciul cu Ons Jabeur, în primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat meciul cu Ons Jabeur, în primul...

Autor: Mihaela Măncilă

30.09.2018, 13:10 91

Simona Halep nu a reuşit să ducă până la capăt primul meci de la turneul de la Beijing. După ce a pierdut primul set, 1-6,  în faţa jucătoarei din Tunisia, Ons Jabeur, Halep i-a întins mâna adversarei sale în semn că va abandona partida. 

Constănţeanca nu a putut trece peste problemele fizice şi a decis să renunţe la această competiţie. Liderul mondial ajunge astfel la patru meciuri consecutive fără înfrângere şi părăseşte încă din primul tur turneul care anul trecut i-a oferit satisfacţia de a deveni în premieră locul 1 WTA.

Ons Jabeur a câştigat primul set în mai puţin de jumătate de oră, după mai multe greşeli ale Simonei Halep. În continuare, sportiva din Tunisia, numărul 113 WTA, se va întâlni cu Donna Vekic (Croaţia), numărul 40 WTA, care a eliminat-o pe Maria Sakkari (Grecia) în turul inaugural, cu 6-1, 6-4.

Croata a avut evoluţii bune în această perioadă în Asia, ea ajungând până în semifinale în turneul de la Tokyo. Pe parcurs, a învins-o şi pe Sloane Stephens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO