Eveniment

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, la FED Cup. Cehia-România 1-1, după prima zi

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, la FED...

Autor: Departamentul Sport

09.02.2019, 17:35 406

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, în meciul din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, de la Ostrava, scor 6-4, 6-0. După prima zi, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

Halep (numărul 3 WTA) a câştigat primul set după 47 de minute de joc. Românca a obţinut break-ul încă din game-ul inaugural, iar după cinci mingi de set irosite, aceasta şi-a trecut în cont primul act, scor 6-4. În setul secund, Simona s-a impus după un adevărat tur de forţă, scor 6-0. Siniakova (numărul 44 WTA) a câştigat doar 10 puncte în manşă şi nu a avut nicio minge de game. Singura sincopă din jocul lui Halep a apărut la minge de meci, când a comis o dublă greşeală.

În primul meci de la Ostrava, Mihaela Buzărnescu, reprezentanta României, a pierdut în faţa Karolinei Pliskova (numărul 5 WTA), scor 1-6, 4-6.

După prima zi la Fed Cup, Cehia şi România se află la egalitate, 1-1. Duelul dintre cele două se reia, duminică, de la ora 14:00, cu meciul Karolina Pliskova - Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO