Eveniment

Sorin Grindeanu cere demiterea şefului CNAIR, Cătălin Homor

Sorin Grindeanu cere demiterea şefului CNAIR, Cătălin...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.01.2017, 13:28 5416

”L-am rugat pe dl. ministru Cuc să trimită Corpul de control al dânsului la CNAIR. De asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea dlui director CNAIR (Cătălin Homor - n.r.), pentru că în acest moment tot ceea ce înseamnă coordonarea activităţilor de deszăpezire şi modul în care operatorii şi cei care au câştigat au fost coordonaţi, la 14 ore după ridicarea codului portocaliu, este deficitară. Toate lucrurile legale, asta i-am transmis dlui ministru Cuc, să facă o analiză în amănunt, nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci şi pe cauzele care au dus la această situaţie nefericită”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că nu mai are nevoie de explicaţii având în vedere starea drumurilor.

”Ne trebuie foarte multe explicaţii, când la 14 ore de la ridicare, avem în continuare 28 de drumuri naţionale nefuncţionale şi două autostrăzi nefuncţionale? Eu cred că discutăm pe o realitate, care este astăzi, acum, la 14 ore de la ridicarea codului”, a mai spus Grindeanu.

El a mai identificat o ”chestiune cât se poate de ciudată pe stocurile de materiale”.

”De ce, de exemplu, avem foarte multe stocuri de sare şi nu avem de nisip? Astea sunt situaţii care trebuie explicate. (...) Nu am discutat cu dl. Homior, eu discut cu ministrul Transporturilor”, a adăugat Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO