Eveniment

Tehnologica Radion, Euro Construct, Delta ACM şi Eurovia, contracte de zeci de milioane de euro cu PMB

Autor: Ioan Dornescu

22.05.2011, 23:30 303

âAdministraţia Străzilor Bucureşti a atribuit lucrări deîntreţinere şi administrare a străzilor pe o perioadă de 4 ani învaloare totală de 1,17 miliarde de lei (287 milioane de euro), fărăTVA, printre câştigători numărându-se Tehnologica Radion, EuroConstruct Trading, Delta ACM şi Eurovia Construct.

Întregul proiect este compus din şase pachete, însă au fostsemnate doar cinci acorduri-ca­dru, în condiţiile în careprocedurile pentru unul dintre loturi au fost contestate, acomunicat pentru MEDIAFAX autoritatea contractantă.

Administraţia Străzilor a publicat pe e-licitatie.roanunţurile de atribuire pentru pachetele 1-4 şi 6. Primul pachet afost adjudecat de asocierea formată din Tehnologica Radion şi ProCons XXI, pentru 281,8 milioane de lei. Liderul asocierii,Tehnologica Radion, este controlat de Theodor Berna, iar Pro ConsXXI este deţinută de altă persoană fizică, Florentina CorinaBonciog.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO