Eveniment

Tornado Systems merge pe mana Nortel

31.05.2004, 00:00 23

Distribuitorul roman de echipamente IT Tormado Systems a decis sa-si intareasca parteneriatul strategic cu producatorul canadian de echipamente de comunicatii Nortel Networks, a declarat Ziarului Financiar John Cusa - director executiv Tornado Systems.
Tornado este, de altfel, unicul distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria al grupului canadian.
"Compania evalueaza in acest moment oportunitatea continuarii colaborarii cu alti furnizori, neexecluzand posibilitatea renuntarii la anumiti producatori, in ideea de a se concentra pe liniile de business deschise impreuna cu Nortel Networks", a precizat Cusa.
Totodata, distributia de echipamente Nortel va fi completata de un program sustinut de training pentru partenerii Tornado.
In acest an, piata de comunicatii ar urma sa ajunga potrivit estimarilor la 4,5 miliarde euro. In aceasta piata sunt incluse si investitiile pe care operatorii le vor face pentru a-si extinde retelele si care vor ajunge cel mai probabil la 500 milioane de euro. Aceasta include atat echipamentele pentru voce cat si pentru date
Nortel Networks a avut anul trecut venituri totale de 9,81 miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO