Eveniment

Ultimul mesaj al Papei Benedict pe Twitter

Ultimul mesaj al Papei Benedict pe Twitter

Autor: Mihai Draghici

28.02.2013, 18:58 955

"Vă mulţumesc pentru dragoste şi pentru susţinere. Puteţi experimenta permanent bucuria de a-l pune pe Hristos în centrul vieţilor voastre!", a scris Papa Benedict la ora 17.02 (18.02, ora României), imediat după plecarea de la Palatul Pontifical.

Contul de Twitter al Papei Benedict a fost închis imediat după acest mesaj, iar demisia sa va intra în vigoare la ora 20.00 (21.00, ora României).

UPDATE:

Papa Benedict al XVI-lea a părăsit Vaticanul şi a ajuns, joi după-amiază, la reşedinţa Castel Gandolfo, înainte de intrarea în vigoare a demisiei sale, joi la ora 20.00 (21.00, ora României), relatează AFP.

Papa Benedict şi-a luat rămas-bun de la personalul Palatului Vaticanului şi a părăsit palatul pontifical la ora locală 17.00 (18.00, ora României), ajungând în aproximativ 20 de minute la Castel Gandolfo, în apropiere de Roma.

Clopotele bisericilor din Roma şi cele ale Basilicii Sfântul Petru au fost trase pentru a marca plecarea Papei Benedict.

Papa Benedict va locui aproximativ două luni la Castel Gandolfo, după care va reveni la Vatican şi va sta într-o mânăstire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO