Eveniment

Un austriac vrea să construiască în Bucegi Zamora, o staţiune de cinci stele în valoare de un miliard de dolari

Autor: Gândul

10.03.2011, 11:40 37

Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum deafaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vreasă-l construiască pe Valea Prahovei, informează Gândul.

Plecând de la constatarea că românii cheltuiesc anual 60 demilioane de euro pentru a-şi face vacanţele în Austria, KurtNeuschitzer spune că le va aduce românilor Austria în Bucegi, cuceea ce are ea mai bun: servicii de cinci stele şi"entertainment".

"Aveţi de toate, natură, peisaje, munte, mare, dar vă lipseşteceva. Acest ceva se numeşte entertainment!" Noul concept pe careomul de afaceri austriac Kurt Neuschitzer îl propune românilor princonstruirea staţiunii de cinci stele Zamora este axat pe"distracţie". "Nu vom construi un hotel, ci o staţiune întreagă, nuvom construi o pârtie de schi, ci un întreg complex sportiv, nu vomconstrui un restaurant, ci un întreg centru de petrecere a timpuluiliber, în care vom avea parc de distracţie, restaurante şi spaţiide shopping".

Prezentarea Zamorei ("Zamora Golf, Ski and Holiday Resort") aavut loc ieri, la secţiunea de turism a forumului de afaceriarab-român la care au participat investitorii din Golf, precum şioameni de afaceri din România şi Europa. Şeicii s-au arătatinteresaţi de ceea ce ar putea deveni o potenţială bază deagrement, care are toate şansele să devină o nouă referinţă peharta turistică a României, alături de staţiunile tradiţionale dinPoiana Braşov, Maramureşul istoric sau din Bucovina. Citiţi maimulte pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO