Eveniment

Un călător a murit la metrou în staţia Aviatorilor. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Un călător a murit la metrou în staţia Aviatorilor....

Autor: Andreea Tobias

05.05.2023, 11:23 2670

Compania Metrorex anunţă că vineri în jurul orei 10.30, în staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut pe şine. Ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

„Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, anunţă Metrorex.

Conform procedurilor, autorităţile vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

UPDATE:

„Intervenim pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitură de metrou la staţia Aviatorilor. Acţionează 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 SMURD, Detaşamentul Special de Salvatori”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov.

A fost oprită alimentarea cu energie electrică pentru accesul salvatorilor.

UPDATE 2:

Bărbatul de 44 de ani a fost scos, dar este decedat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO