Eveniment

Un ofiţer SRI a murit, alte două persoane au fost rănite, într-un accident la Constanţa

Un ofiţer SRI a murit, alte două persoane au fost...

Autor: Cătălin Legănel, Cristian Fierbinteanu

03.08.2013, 11:41 2416

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, accidentul s-a produs în jurul orei 8.10, la ieşirea din Constanţa către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanţa a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, maşina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul şi-a pierdut viaţa.

Alte două persoane din celălalt autoturism - soţ şi soţie, în vârstă de 56 şi 52 de ani - au fost rănite uşor şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa, fără a fi necesară internarea lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa a precizat că şoferul care a provocat accidentul, intrând cu maşina pe contrasens, era singur în autoturism. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Constanţa nu exclud ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan pentru că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.

Şoferul care a murit în urma accidentului era ofiţer SRI.

Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber şi se afla la volanul maşinii personale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO