Eveniment

Urmează conferinţa Deloitte/ZF, miercuri - 3 mai, pe zf.ro. Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?

Urmează conferinţa Deloitte/ZF, miercuri - 3 mai, pe...

Autor: Răzvan Botea

27.04.2023, 09:11 86

Companiile din toată lumea au intrat într-o cursă pentru a fi cât mai puţin po­lu­ante, cât mai sustenabile şi cât mai conectate la comunitate. Toate aceste schimbări, la care clienţii şi angajaţii se uită din ce în ce mai mult, înseamnă, însă, costuri pentru o companie, iar una dintre întrebările cheie este cum se finanţează investiţiile şi care sunt avantajele?

La această întrebare şi multe altele vor răspunde speakerii vi­deoconferinţei Deloitte / ZF „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?“. Printre aceştia se numără oficiali din Ministerul Finanţelor, ASF, bănci, companii şi experţii Deloitte România.

Printre temele abordate se numără: Ce înseamnă, de fapt, finanţarea sustenabilă? Ce efecte concrete va avea asupra companiilor şi a economiei ţării? Ce presupune cadrul de reglementare la nivel local şi european? Ce instrumente de finanţare sustenabilă au la dispoziţie actorii economici? Care este perspectiva finanţatorilor activi în domeniu? Dar a celor care beneficiază de astfel de surse de finanţare?

Deloitte România, Ziarul Financiar şi invitaţii evenimentului vor răspunde la toate aceste întrebări miercuri, 3 mai 2023, de la ora 09.00, live pe zf.ro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO