Eveniment

Vremea ne joacă feste: Un nou val de vânt cald va traversa România în weekend. Temperaturile urcă din nou aproape de 25 de grade

Vremea ne joacă feste: Un nou val de vânt cald va...

Autor: Ştefan Stan

31.10.2019, 15:02 2202

Temperaturile urmează să crească accentuat în următoarele zile în România, în condiţiile în care o masă de aer cald urmează să traverseze Europa de Est. 

Lunile de toamnă înregistrează de regulă o dinamică mai accentuată a temperaturilor, în condiţiile în care vremea se schimbă mult mai des decât în lunile de vară sau iarnă. Începutul lunii noiembrie nu va fi o excepţie, în condiţiile în care o nouă schimbare semnificativă de temperatură urmează să vină peste Europa de Est, în forma unei mase de aer cald.

Weekendul care urmează vom avea temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal, informează Severe-Weather.com, valul de vânt cald urmând să ajungă în Europa de Est şi Balcani duminica şi luni. Temperaturile pot urca astfel până la 22-25 de grade, faţă de 5-7 grade cât afişează termometrele în prezent. 

Deşi călduroasă, vremea se va păstra preponderent noroasă şi în timpul weekendului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO