Eveniment

ZF 25 de ani. Ioan Cocan, managing director, Tremend: După facultate, am pornit firma Tremend, iar Ziarul Financiar ne-a fost alături încă de atunci. Am crescut în 15 ani de circa 100 de ori.

ZF 25 de ani. Ioan Cocan, managing director, Tremend:...

Autor: Alexandra Matei

17.11.2023, 14:18 111

Ioan Cocan, managing director al Tremend, una dintre cele mai dinamice companii de consultanţă şi dezvoltare software din Europa Centrală şi de Est, fondată în 2005, a spus la conferinţa aniversară ZF 25 de ani, organizată la Banca Naţională a României, că atât el, cât şi afacerea lui, au crescut odată cu industria românească de IT, recunoscută astăzi la nivel internaţional.

„Acum 25 de ani eram la primul job, eram încă student la Politehnică şi IT-ul nu era mare lucru în România. Am crescut odată cu el. Acum avem o mare capabilitate de IT recunoscută internaţional care s-a construit în timp. După facultate, am pornit firma Tremend, iar Ziarul Financiar ne-a fost alături încă de atunci. Am crescut în 15 ani de circa 100 de ori. Sunt posibilităţi de creştere în România, avem capital, avem AI şi trebuie să învăţăm să îl folosim. Sunt bani în România pentru IT”, a spus Ioan Cocan la conferinţa ZF 25 de ani.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO