Eveniment

ZF Live. Cristina Iţcuş, CBS Customs Business Solutions: Între 3.000 şi 3.500 de IMM-uri vor putea obţine finanţare de până la 200.000 de lei prin noua ediţie a programului StartUp Nation

Autor: Ramona Cornea

13.04.2022, 19:40 175

„În grila de evaluare sunt încurajate prin punctaj mai mare activităţile care se încadrează la producţie şi industrii creative. Se finanţează echipamente, autovehicule 100% electrice, se pot achiziţiona şi spaţii de lucru. De asemenea, se finanţează şi achiziţia de mobilier şi alte echipamente din această categorie, se pot finanţa şi salarii, utilităţi, cheltuieli de contabilitate, cheltuieli de chirie.”

Între 3.000 şi 3.500 de IMM-uri vor putea obţine finanţare de până la 200.000 de lei prin noua ediţie a programului StartUp Nation, afirmă Cristina Iţcuş, managing partner, CBS Customs Business Solutions. Ghidul apelului StartUp Nation a fost publicat spre consultare vineri, pe 8 aprilie, mai spune ea.

„Sperăm că se va lansa într-o lună sau două. Depunerea proiectelor se va face prin platforma granturi. IMM.gov.ro, care a fost deja folosită în toate apelurile anterioare publicate de Ministerul Antrepre­noriatului pentru Ordonanţa 130. Acest apel de proiecte îşi propune să acorde suma de 100.000 de lei pe beneficiar, dacă acesta îşi asumă crearea şi menţinerea unui loc de muncă, şi de 200.000 de lei, dacă îşi asumă crearea şi menţinerea a două locuri de muncă”,  declarat Cristina Iţcuş în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO