Fiscalitate

ANAF: În luna mai, toate seminariile web organizate vor aborda modalitatea de completare şi de depunere a Declaraţiei unice

ANAF: În luna mai, toate seminariile web organizate vor...

Autor: Alexandru Nanu

28.04.2024, 09:31 222

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reaminteşte că, în anul 2024, termenul de depunere al Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice - Formular 212 este data de 27 mai, inclusiv.

În acest context, specialiştii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor organiza, în luna mai, seminare web care vizează informarea contribuabililor în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze la completarea şi depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice.

Temele seminarelor web, datele de susţinere ale acestora, precum şi linkurile de înscriere sunt publicate pe portalul ANAF. Pentru a putea participa la un seminar web este necesară înscrierea prin accesarea portalului ANAF - www.anaf.ro, secţiunea Asistenţă contribuabili, subsecţiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminare Web. Din Lista seminarelor web se selectează tema de interes şi se accesează din categoria Înscriere, câmpul Mă înscriu. Înscrierea se poate face şi accesând următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Totodată, ANAF precizează că la un seminar web pot participa simultan un număr de maximum 500 de persoane. Înscrierile se pot efectua până la data şi ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile, astfel că recomandăm înscrierea din timp. Durata seminarelor este de două ore. În cadrul sesiunilor web, participanţii pot adresa întrebări specialiştilor ANAF care vor răspunde în plen, în funcţie de numărul şi de complexitatea acestora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO