Fiscalitate

Schimbările mult aşteptate: Ministerul Finanţelor Publice propune un set de modificãri importante ale Codului fiscal şi Codului de procedurã fiscal, aplicabile de la 1 noiembrie

Schimbările mult aşteptate: Ministerul Finanţelor...

Autor: Alexandru Nanu

15.08.2019, 10:03 18578

Ministerul Finanţelor Publice a pus în dezbatere publică mai multe proiecte care aduc numeroase modificări la Codului fiscal şi Codului de procedurã fiscal care vor fi aplicabile de la 1 noiembrie 2019, conform celui mai recent comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Proiectul Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi Proiectul de Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală şi a Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, apărute pe site-ul MFP, aduc o serie de noi modificări reieşite dintr-undialog permanent cu reprezentanţii mediului de afaceri.

Astfel, Ministerul Finanţelor Publice continuã demersurile de susţinere a creşterii economice, de stimulare a antreprenorialului românesc şi de facilitare a activitãţii comerciale a mediului de afaceri, conform comunicatului oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO