IMM

Deputat ALDE: Nefinanţarea celor 10.000 de firme din Start-Up Nation ar lăsa 1.400 de români pe dinafară

Deputat ALDE: Nefinanţarea celor 10.000 de firme din...

Autor: Mediafax

05.08.2019, 00:00 483

Deputatul ALDE Andrei Gerea susţine, în contextul în care la rectificarea bugetară nu s-ar mai acorda bani celor 10.000 de firme prin programul Start-Up Nation, că ar fi o idee greşită, pentru că 1.400 de antreprenori ar rămâne pe dinafară. 

„Am citit azi cu îngrijorare o scrisoare pe care un român, care a fost implicat în programul #StartUpNation, a adresat-o ministrului pentru mediul de afaceri. Acesta atrăgea atenţia asupra unei informaţii care a circulat în spaţiul public, şi anume că ar urma ca la rectificarea bugetară să nu mai acorde finanţarea prin programul Start-Up Nation celor 10.000 de firme, 1.400 de antreprenori români urmând să rămână pe dinafară“, a scris, vineri, pe Facebook, deputatul ALDE Andrei Gerea.

El a spus că „ideea că după rectificarea bugetară nu s-ar mai finanţa toate cele 10.000 de proiecte ar fi una total greşită, care ar scădea încrederea românilor în proiectele guvernamentale, mai ales în acesta“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO