Info

Căştile Beoplay HX aduc o experienţă completă pentru cei care caută mixul perfect dintre sunet, design şi măiestrie

Articol cu continut publicitar

Căştile Beoplay HX aduc o experienţă completă pentru...

Autor: Publicitate

15.09.2021, 08:00 4769

Relaţia pe care o avem cu dispozitivele din jurul nostru este una specială, mai ales când vine vorba despre cele care stau alături de noi zi după zi, în fiecare moment.

Dincolo de conţinuturile pe care le privim şi ecranele pe care le utilizăm pentru ele, modul în care auzim şi percepem sunetele din viaţa noastră ajunge să aibă un impact major asupra fiecărei clipe.

Fie că lucrezi de acasă, mergi în călătorii de business sau doar vrei să te relaxezi, dispozitivul pe care l-ai ales pentru a te bucura de arta sunetului trebuie să fie unul de top.

Asta au înţeles acum aproape un secol antreprenorii Peter Bang şi Svend Olufsen, care şi-au pus diplomele de ingineri la lucru pentru a revoluţiona atunci cea mai populară experienţă de ascultare: radioul.

Misiunea lor a fost un succes, iar compania Bang & Olufsen a continuat să ducă ascultarea la următorul nivel prin realizări precum eliminarea zgomotului de fond.

În anii şi deceniile care au urmat, inginerii de top ai companiei au reuşit să ducă pasiunea pentru un sunet cât mai curat la alt nivel, iar de la radio s-au extins înspre alte dispozitive, precum televizoare şi telefoane.

Este important de ştiut că unul dintre telefoanele Bang & Olufsen a servit ca sursă de inspiraţie pentru ce avea să devină baza revoluţiei smartphone în întreaga lume.

Aşa cum aflăm dintr-un articol FastCompany, Bang & Olufsen a avut inspiraţia de geniu de a integra o rotiţă inovatoare în designul şi funcţionalitatea produselor, inclusiv atunci când a lansat BeoCom 6000, un telefon wireless dedicat utilizării casnice.

Rotiţa de comandă avea rolul de a le permite utilizatorilor să navigheze mai uşor prin contacte, accesând chiar şi un soi de agendă. Această rotiţă nu era o noutate pentru compania daneză, care utiliza ideea încă din anii 1970.

Totuşi, ideea a fost o noutate revoluţionară pentru Apple odată cu lansarea BeoCom 6000, iar inginerii companiei americane căutau o soluţie elegantă pentru a o integra în celebrul iPod.

Aşa cum ştim, Apple a preluat ideea şi a obţinut un succes de zile mari prin lansarea iPod, un dispozitiv care a stat şi la baza primelor prototipuri de iPhone, deci la baza întregii revoluţii smartphone. Iar restul este istorie.

Intră Beoplay HX

Acum, inginerii companiei Bang & Olufsen continuă să dea naştere unor dispozitive revoluţionare care dau tonul şi setează un standard în piaţă. 

Ei au şlefuit avansul tehnologic în căutarea celei mai complexe experienţe de ascultare până au obţinut mixul perfect: Beoplay HX. 

Fie că ai nevoie de un moment de linişte şi concentrare în biroul de acasă, fie că trebuie să te conectezi într-o şedinţă atunci când te afli pe un aeroport aglomerat sau doar vrei să te relaxezi în intimitatea muzicii tale preferate, noile căşti wireless Beoplay HX sunt aici pentru tine.

Cu un design care redefineşte modul în care privim intersecţia dintre stil şi confort, noile căşti de la Bang & Olufsen pot fi considerate o experienţă în sine. Totuşi, calitatea sunetului este primordială.

Beoplay HX asigură un sunet curat, cu tehnologie digitală de control al zgomotului (ANC), o baterie care promite până la 35 de ore de ascultare continuă şi un confort greu de egalat. 

Mai mult decât sunet

Experţii cunoscutei companii daneze au reuşit să aducă la lumină o experienţă de ascultare puternică prin intermediul a două difuzoare personalizate de 40 mm, cu magneţi de neodim şi porturi de bas care asigură o performanţă optimă. 

Atunci când trebuie să participi la videoconferinţe, să discuţi cu asociaţii tăi sau să povesteşti cu apropiaţii vei descoperi că cele patru microfoane dedicate generează o calitate impresionantă a apelurilor. 

Aceasta se datorează utilizării unei tehnologii avansate de formare a fasciculului. Totodată, modul în care bateria este optimizată permite până la 35 de ore de ascultare continuă, adică aproape cinci zile lucrătoare, fără a fi nevoie să îţi reîncarci căştile. 

Vei descoperi că experienţele de ascultare pot fi chiar mai imersive decât te-a obişnuit până acum Bang & Olufsen, întrucât noile căşti vin cu o tehnologie numită Digital Adaptive Active Noise Cancellation. 

Astfel, tehnologia de control al zgomotului a fost dusă la următorul nivel, iar Beoplay HX anulează sunetele de fundal fără distorsiona sunetul curat al conţinuturilor sau al discuţiilor tale. 

Dacă alegi să te relaxezi, Beoplay HX te-ar putea convinge rapid că eşti la un concert organizat doar pentru tine. 

Mai mult, aplicaţia Bang & Olufsen îţi dă libertatea de care ai nevoie pentru a ajunge la ceea ce consideri tu a fi cele mai potrivite setări ale căştilor wireless care reinventează experienţa sunetului. 

Următorul nivel al tehnologiei

Trebuie menţionat că Beoplay HX ies foarte repede în evidenţă la nivelul întregii pieţe, la fel ca dispozitivele Bang & Olufsen care au inspirat Apple şi revoluţia unei generaţii.

Configurarea căştilor este acum mai simplă ca niciodată, fie că deţii un dispoziv care rulează pe Android, fie că este vorba despre un dispozitiv Apple. Modul în care acesta a fost gândit de Bang & Olufsen duce la o interacţiune mai bună şi fără probleme. 

Produsul premium oferă exact ceea ce caută utilizatorul premium: conectivitate rapidă, puternică şi stabilă. Aceasta poate fi realizată prin Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair şi Made for iPhone (MFi).

Confort greu de egalat

Este aproape imposibil să nu ne gândim frecvent cât de important este confortul atunci când vine vorba despre căştile noastre, oricare ar fi momentul sau scenariul în care avem nevoie de ele. 

Întreaga expertiză pusă la lucru de inginerii de la Bang & Olufsen a fost concentrată înspre a genera bunăstare fiecărui utilizator în parte. 

Beoplay HX au fost gândite pentru a fi uşoare (285 de game), dar durabile. Totodată, designul ergonomic confirmă că aceste căşti pot fi utilizate o zi întreagă fără vreun disconfort. 

În ceea ce priveşte materialele utilizate în acest produs, compania a decis ca bureţii căştilor să fie înveliţi la suprafaţă în piele moale de miel, în timp ce interiorul este realizat din spumă cu memorie. 

Aceasta se adaptează pe forma detaliată a urechii fiecărui ascultător pentru a aduce un detaliu de confort extrem de important. 

Dacă ne uităm la partea superioară a bentiţei, ea este realizată din piele de vacă cu o structură fină, în timp ce partea inferioară vine cu o ţestătură tricotată. 

 

Măiestrie scandinavă în drumul spre lux

Cu o istorie de aproape un secol în spate, Bang & Olufsen a turnat întreaga sa experienţă în Beoplay HX. 

Compania a ales cele mai bune materiale şi cele mai complexe evoluţii tehnologice pentru a aduce în faţa utilizatorului un produs premium, greu de egalat şi imposibil de comparat. 

Latura estetică a Beoplay HX completează experienţa care a început cu un sunet redefinit. 

De la pielea moale sau aluminiul neted şi până la braţele glisante fabricate cu măstrie scandinavă dintr-un aluminiu anodizat sablat – şi chiar reciclat – noile căşti sunt pregătite să confirme o experienţă premium într-un produs de lux. 

Mai mult, discul din aluminiu prezintă finisaje ca de diamant şi este plasat într-o structură din plastic reciclat, acoperită cu o vopsea polimerică, generând astfel un contrast de excepţie între fin şi mat. 

Căştile Beoplay HX sunt disponibile în variante precum Black Anthratcite, Sand sau Timber. 

Astfel, cu un sunet mai curat ca niciodată, cu un design durabil rafinat cu măiestrie, cu o durată de ascultare impresionantă printr-o singură încărcare şi cu un confort greu de egalat, căştile Beoplay HX îşi merită locul în viaţa ta.

Le poţi cumpăra chiar acum din magazinul Bang & Olufsen

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO