Info

(P) Alegeri de 10

Autor: Publicitate

10.07.2023, 10:00 603

Cu o simbolistică puternică, cifra 10  reprezintă  realizarea, deplinătatea, integralitatea dar şi numărul de ani ce au trecut de când Diana Şucu a păşit cu mult entuziasm în lumea antreprenoriatului. Pornind de la nevoile şi dorinţele unui public educat, soţia celebrului om de afaceri Dan Şucu deschide primul magazin Ethan Allen din Europa Centrală şi de Est (foarte curând după aceea, alte două showroom-uri de brand - Caracole şi Bernhardt, care apoi s-au unit sub conceptul Select Design by Diana Şucu).

(Ethan) Allen, Bernhardt, Caracole – ABC-ul de succes pentru orice proiect de design, fie că vorbim de o casă de vacanţă, un spaţiu de lucru sau propria locuinţă.Trei branduri unice, cu rădăcini prinse în istoria Americii de Nord, construite pe valori solide autentice, care pun în prim plan omul şi nevoile acestuia.

10 ani de excelenţă, de maturitate şi de lifestyle, alături de clienţi celebri şi nu numai, sunt serbaţi cu o serie de surprize de nota 10, menite să ofere o experienţă inedită.

Aşadar, vă invităm să descoperiţi o selecţie de mobilier cu calificativ maxim, ce cuprinde piese care au făcut parte din decorurile celebrelor ecranizări hollywoodiene, piese din cele mai noi colecţii, dar şi unele cu valoare de collectibles în timp, ce pot fi lăsate moştenire generaţiei următoare, sau pot fi un cadou memorabil.

Iar o astfel de alegere devine şi mai atractivă cu un DISCOUNT de 10% oferit în An Aniversar.

Surprizele frumoase continuă în showroom-urile Select Design, (Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt Interiors) cu consiliere de specialitate oferită la cele mai înalte standarde, cu scopul de a satisface şi cele mai exigente cerinţe.

Povestea unei amenajări reuşite, se scrie întotdeauna cu şedinţa GRATUITĂ de Design Interior, care oferă clientului posibilitatea de a creea un spaţiu ce-i reflectă propria personalitate, satisfăcând cele trei aspecte: emoţional, estetic şi funcţional.

La sfârşitul şedinţei arhitectul va furniza potenţialului cumpărător următoarele:

  • selecţie de produse din portofoliul Select Design 
  • 1 propunere amenajare completă de mobilier şi decoraţiuni 
  • 1 simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan

Drumul produselor Select Design de la showroom către locaţia cumpărătorului este GRATUIT (oriunde în Bucureşti) şi pavat cu profesionalismul montatorilor Select Design care livrează şi montează cu „mănuşi albe”, valoroasele piese de mobilier.

Alegerile de 10, sunt cele care oferă o experienţă inedită, redată de servicii de calitate ireproşabilă şi de produse unice pentru piaţa din România, având o caracteristică specifică doar mobilierului american: form follows function (forma este ghidată de funcţionalitate)

Aşadar, alegerile bune se iau în cele trei showroom-uri Select Design, situate în Galeriile Mobexpert din Băneasa Shopping City.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO