• Leu / EUR4.9448
  • Leu / GBP5.7408
  • Leu / USD4.7348
Info

(P) Aplicaţia Stailer - în topul aplicaţiilor din 2022, ce nu trebuie să lipsească din smartphone-ul tău

(P) Aplicaţia Stailer - în topul aplicaţiilor din 2022, ce nu trebuie să lipsească din smartphone-ul tău

Autor: Publicitate

23.02.2022, 14:32 72

În fiecare an apar noi telefoane, cu noi tehnologii după care tânjim. Dar, în acelaşi timp, magazinele cu aplicaţii ţin pasul cu omul modern şi oferă fel şi fel de tool-uri ce ne ajută zilnic în diverse scopuri. Bineînţeles, fiecare om este diferit şi îşi va instala strict aplicaţiile care îl interesează. Unii le caută pe cele de meditaţii şi îmbunătăţirea dietei şi stilului de viaţă, alţii pe cele ce îi ajută să fie mai organizaţi, alţii vor să înveţe cu uşurinţă o nouă limbă şi câte şi mai câte nu se găsesc. Dar, cert este că unele aplicaţii sunt indispensabile şi trebuie să facă parte din telefonul oricărei persoane. Printre acestea se află şi Stailer.

Stailer te ajută să faci o programare online la salon pentru o mulţime de servicii din sfera hair & beauty în mai puţin de 5 minute. Procesul este unul mai rapid, simplu şi complet gratuit, indiferent de câte programări efectuezi. Iată mai jos care sunt avantajele acestei aplicaţii.

Aplicaţia Stailer este un must-have

Atât femeile, cât şi bărbaţii, dar şi copiii au nevoie să meargă la saloane de înfrumuseţare. Nu ne vom putea lipsi vreodată de aceste servicii, fie că este vorba de o tunsoare, un aranjat al bărbii sau altele mai complexe. Nici întreţinerea corporală nu trebuie uitată. Însă ştim cu toţii cam cât de chinuitor este procesul pentru obţinerea unei programări, dacă încerci să o obţii telefonând la saloane.

Aşadar iată care sunt avantajele atunci când faci o programare online la salon utilizând aplicatia Stailer:

 

  • nu mai faci niciun compromis. Dacă ai nevoie de o programare la o dată şi oră specifice, online, cu Stailer, ai toate şansele să găseşti un loc liber. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia Stailer din Google Play, App Store şi App Gallery. După instalare te conectezi cu pagina ta de Facebook sau îţi creezi un cont. Apoi start programărilor! Selectezi câteva filtre de căutare precum locaţie, gen, serviciu, data şi ora. În câteva secunde primeşti lista cu saloane care să te primească fix când îţi doreşti.
  • ai control asupra alegerii făcute. Cu siguranţă nimeni nu vrea să plece dezamăgit de la salon. Iar cum Stailer se bazează pe transparenţă, la fiecare salon în parte poţi vizualiza poze ale locaţiei, poze cu alte transformări, recenziile altor clienţi, preţurile serviciilor şi durata acestora. Astfel, tu alegi ceea ce se încadrează în cerinţele tale.
  • nu mai depinzi de vreun program sau de diverse agende. Ştii că sunând după îndelungi căutări pe Google pierzi timp şi e posibil să nu găseşti loc când vrei. Mai ştii şi că trebuie să aştepţi să se deschidă un salon, dacă vrei să faci o programare de dimineaţă. Cu Stailer scapi de aceste inconveniente. Te poţi programa la orice oră din zi sau din noapte, iar apoi stilistul va vedea în agenda sa online locul ocupat de tine.
  • poţi anula la fel de rapid, fără taxe. Dacă nu mai poţi ajunge la salon anulezi din cont şi scapi şi de conversaţii telefonice stânjenitoare.

 

Stailer este agenda ta personală de programări

Aplicaţia Stailer te ajută să gestionezi mai facil programările şi poţi seta chiar şi remindere de tip sms ca să nu uiţi de ele. Este o metodă la îndemână şi te ajută să economiseşti mult timp şi energie. Instaleaz-o şi tu şi vezi ce simplu e acum să ajungi la un salon de înfrumuseţare atunci când îţi doreşti. Ai disponibile 41 de oraşe dintre care să alegi şi toate serviciile de care ai nevoie.

Contact:

support@stailer.ro

 

 

 

 

 

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9448
Diferență: -0,0263
Ieri: 4.9461
Azi: 4.7348
Diferență: 0,1311
Ieri: 4.7286
Azi: 5.7408
Diferență: 0,5605
Ieri: 5.7088
Azi: 4.9342
Diferență: 0,0629
Ieri: 4.9311