Info

(P) Cognyte, lider global în domeniul analizei de securitate cu peste 2.000 de angajaţi, îşi extinde echipa din România

(P) Cognyte, lider global în domeniul analizei de...

Autor: Publicitate

18.02.2022, 08:30 1024

Prezentare generală

Cognyte este lider global în domeniul dezvoltarii software de analiză a securităţii care furnizează guvernelor şi companiilor private conceptul de Actionable Intelligence for a Safer World TM. Software-ul nostru unifică, analizează şi vizualizează seturi de date distincte la scară largă, pentru a ajuta organizaţiile de securitate să găsească cele mai ascunse detalii care s-ar putea afla în multitudinea de informaţii. Peste 1.000 de clienţi guvernamentali şi companii private din peste 100 de ţări se bazează pe soluţiile Cognyte pentru a accelera investigaţiile de securitate şi a face conexiunile necesare în scopul identificării, neutralizării şi prevenirii cu succes a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, a continuităţii afacerilor şi a securităţii cibernetice.

Prezenţă în România:  din 2018

Număr de angajaţi la nivel global:  aproximativ 2.000

Număr de angajaţi în România: aproximativ 125

Birouri în România

Biroul nostru din centrul Bucureştiului, în apropiere de Piaţa Romană, beneficiază de un spaţiu modern, conceput pentru a satisface nevoile noastre de lucru şi nevoia de recreere a angajaţilor noştri. Birourile noastre îmbină eleganţa şi tehnologia, sunt moderne şi distractive, echipate cu o sală de jocuri şi cu o terasă generoasă. Suntem constant preocupaţi ca cei peste 125 de membri experimentaţi şi curioşi ai echipei să se poată întâlni în condiţii de siguranţă, să facă brainstorming, să lucreze şi să se simtă confortabil împreună.

Acest lucru, combinat cu politica noastră de lucru în sistem hibrid, le permite angajaţilor să profite la maximum de timpul lor atât pentru a lucra de la birou, cât şi de acasă.

 

Principalele Tehnologii:

Cognyte este formată dintr-o echipă globală diversă de minţi curioase, cu o experienţă diversă în domeniul dezvoltării de software. Cognyte România acţionează pentru a genera soluţii folosind o gamă bogată de limbaje de dezvoltare cum ar fi: Java, C++, C# .NET, React- împreună cu echipele de testare, suport şi integrare. Mai presus de toate, angajaţii Cognyte fac parte dintr-un centru complex, care dezvoltă software de analiză securitate de top, oferind guvernelor şi companiilor private necesare în scopul identificării, neutralizării şi prevenirii cu succes a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, a continuităţii afacerilor şi a securităţii cibernetice.

 

Pieţe

Peste 1.000 de clienţi guvernamentali şi companii private din peste 100 de ţări se bazează pe soluţiile Cognyte pentru a accelera investigaţiile de securitate şi pentru a face conexiunile necesare în vederea identificării, neutralizării şi prevenirii cu succes a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, a siguranţei personale, a continuităţii afacerilor şi a ameninţărilor cibernetice. Clienţii guvernamentali ai Cognyte sunt reprezentaţi de guverne din întreaga lume, inclusiv agenţii guvernamentale naţionale, regionale şi locale. Clienţii Cognyte sunt de regulă clienţi comerciali şi de securitate fizică.

 

Câteva cifre interesante despre Cognyte

  • 25 de ani de experienţă
  • venituri de 463 milioane de dolari în anul fiscal 2021
  • Tranzacţionată pe Nasdaq (CGNT)
  • Peste 1.000 de clienţi (guvernamentali şi companii private) în peste 100 de ţări
  • 16 birouri la nivel global
  • 7 centre de cercetare şi dezvoltare la nivel global
  • Toate informaţiile financiare disponibile publicului sunt disponibile pe pagina Investors (Relaţiile cu Investitorii) de pe site-ul Cognyte
 

ÎNTREBĂRI

 

Răzvan Duica, Director General Cognyte

 

Cu ce se ocupă compania - care sunt principalele produse şi servicii?

Software-ul Cognyte unifică, analizează şi vizualizează seturi de date distincte la scară largă, pentru a ajuta organizaţiile de securitate să găsească cele mai ascunse detalii. Peste 1.000 de clienţi guvernamentali şi alţi clienţi-întreprinderi din peste 100 de ţări se bazează pe soluţiile Cognyte pentru a accelera investigaţiile de securitate şi a conecta informaţiile disparate pentru a identifica, neutraliza şi preveni cu succes ameninţările la adresa securităţii naţionale, a continuităţii afacerilor şi a securităţii cibernetice.

Care sunt principalele pieţe şi clienţi ai companiei?

Clienţii noştri guvernamentali constau în guverne din întreaga lume, inclusiv agenţii guvernamentale naţionale, regionale şi locale. Clienţii noştri din domeniul companiilor private sunt clienţi comerciali şi clienţi din domeniul securităţii fizice.

Câte birouri are compania în lume şi unde? Câte birouri există în România?

16 birouri la nivel mondial, 7 centre de cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. 1 birou în România.

Cine lucrează în cadrul companiei?

Peste 2.000 de angajaţi la nivel mondial, cu peste 125 de angajaţi în România, inclusiv dezvoltatori, specialişti în asigurarea calităţii, administrator baze de date, DevOps, ingineri de integrare de sistem, ingineri de suport, manageri de livrare produse & proiecte, instructori în tehnici şi metodologie, specialişti în resurse umane, operaţiuni şi multe alte roluri.

Ce talente caută compania să recruteze în prezent şi în viitor?

- Biroul nostru din România este în creştere şi suntem în permanenţă în căutare de profesionişti cu experienţă şi cunoştinţe tehnice solide

- Oferim instruire internă adaptată celor mai recente tehnologii utilizate în domeniul nostru, de exemplu 5G

- Unicitatea noastră rezultă şi din modul în care acordăm prioritate oportunităţilor de mobilitate în cadrul organizaţiei - angajaţii noştri se bucură de oportunităţi de carieră promiţătoare şi sunt încurajaţi în mod constant să înveţe şi să se dezvolte

- Căutăm experţi în domeniile Java, Angular, React, Big Data, Kafka, Spring, C++/C# şi testare automată, testare de performanţă, testare de interoperabilitate şi asigurare a calităţii.

 

Ce tehnologii foloseşte compania?

HTML, CSS, JavaScript, ReactJS, Angular, AngularJs, VueJS, Material UI NodeJS Electron, TypeScript C# ASP. NET, WPF, WCF, EntityFramework, Java, Java Spring, Java Hibernate, Grafana, Prometheus, Kibana, LogStash, Big Data/ Search Engines /Queues, Apache, Spark, Nuxeo, Attivio K, SS7, 4G, 5G, VoLTE, VoIP Broadband, IP, LTE, Kafka, Elastic, kubernetes, Jenkins

 

Cum integraţi noii angajaţi?

Toţi angajaţii beneficiază de un plan complet de integrare. Acesta include învăţarea formală prin intermediul site-ului intern de învăţare (bazat pe Cornerstone) şi acces complet la LinkedIn Learning pentru toţi angajaţii. Mai mult, noii veniţi se bucură de un "Buddy Program", un ajutor suplimentar care îi încurajează şi sprijină să cunoască echipa, cultura şi care le oferă sfaturi şi trucuri pentru o integrare uşoară şi de succes.

 

Care sunt oportunităţile de dezvoltare a carierei în cadrul companiei şi ce cursuri de formare oferă compania?

Cognyte este o companie care oferă un set complet de oportunităţi de învăţare, creştere şi dezvoltare. Oportunităţile sunt disponibile atât la nivel local, în România, cât şi la nivel global, în cele 16 birouri ale noastre de pe 5 continente. Atunci când este posibil, călătoriile reprezintă, de asemenea, o opţiune atractivă ca parte a experienţei de muncă.

Punem accent puternic pe învăţarea şi dezvoltarea continuă, cu o serie de opţiuni de care angajaţii noştri se pot bucura: Sistemul de Management al Învăţării prin Cornerstone; Linkedin Learning; învăţare “live” prin intermediul Academiei Cognyte şi cursuri suplimentare care îmbogăţesc competenţele tehnice ale angajaţilor.

 

Ce beneficii oferă compania şi ce o face să fie un angajator bun?

Angajaţii Cognyte se bucură de posibilitatea de a învăţa, de a se dezvolta şi de a fi mobili în cadrul echipelor şi între echipe. Aceştia sunt conştienţi că abordează una dintre cele mai complexe provocări şi sunt mândri că fac parte dintr-o organizaţie care se străduieşte să facă lumea un loc mai sigur.

La nivel local, angajaţii noştri din România se bucură de următoarele:

  • Mai multe zile de concediu (inclusiv zile de "reîncărcare cu energie" acordate trimestrial)
  • Platforma de multi-beneficii (dintre care se pot alege cele dorite in functie de bugetul alocat): tichete de masă, asistenţă medicală privată, asigurare de viaţă, pensie privată, tichete cadou pentru angajaţi & copii, transport public, tichete de călătorie)
  • Voucher de ziua de naştere
  • Voucher WFH (lucrul de acasa)
  • Masaj terapeutic la birou
  • Program de asistenţă confidenţială LifeWorks, 24/7 pentru angajaţi şi persoanele aflate în întreţinere
  • Bonus de recomandare în funcţie de nivelul de senioritate al candidatului recrutat
  • Bonusuri punctuale pentru performanţe ridicate
  • Cadouri din partea companiei la ocazii speciale şi alte evenimente ale companiei
  • Buget pentru ieşirile în echipă
  • Mic dejun la birou
 

Ce nu ştiu oamenii despre companie, dar este important de ştiut?

Aceasta este o companie excelentă pentru care poţi lucra. Suntem mândri să facem parte din ceva cu impact durabil şi semnificativ. Ne simţim foarte bine să ştim că munca noastră face lumea mai sigură. De asemenea, găsim un sens contribuind la comunităţile noastre locale şi la mediul înconjurător, acolo unde este posibil.

Ne străduim să construim relaţii autentice şi semnificative cu colegii noştri, bazate pe încredere şi colaborare, ceea ce alimentează sentimentul nostru puternic de unitate.

Ne străduim să creăm valoare pentru clienţii şi partenerii noştri, atât pe plan extern, cât şi intern. Construim relaţii semnificative pentru a le satisface nevoile şi a le depăşi aşteptările.

Abordăm provocările complicate cu capul sus.

Excelăm atunci când trebuie să descifrăm complexitatea şi să ne unim pentru a găsi soluţiile potrivite.

Nu vom face compromisuri pentru a face pur şi simplu treaba - ne străduim să o facem fără cusur.

Piaţa noastră evoluează în mod constant şi la fel trebuie să facem şi noi, pentru a rămâne în top. Ne propunem să creştem şi să învăţăm, căutând în mod constant oportunităţi, îndrăznind.

Aspirăm să continuăm să fim lideri în domeniul în care activăm, să ne extindem limitele şi să ne reinventăm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO