Media & Advertising

Al VIII-lea sezon al emisiunii România, te iubesc! debutează pe 26 februarie la ProTv

Al VIII-lea sezon al emisiunii România, te iubesc! debutează pe 26 februarie la ProTv
24.02.2012, 12:21 138

Alex Dima a străbătut prin zăpadă kilometri în şir pentru a ajunge la oameni izolaţi de 10 zile

Căderile masive de zăpadă din ultima vreme au făcut ca sute de localităţi să fie izolate, iar zeci de mii de oameni, despre care nimeni nu mai ştia nimic, au dus o luptă cruntă pentru a supravieţui infernului alb. Duminică, 26 februarie, de la ora 18:00, în prima ediţie din cel de-al VIII-lea sezon al emisiunii România, te iubesc!, Alex Dima arată, într-o anchetă impresionantă, suferinţa şi drama prin care au trecut aceşti oameni. "Am stat cu ei, am tremurat şi am dormit ca ei, am dat la lopată", mărturiseşte Alex, vizibil emoţionat de greutăţile prin care trec oamenii încercaţi de nămeţi. "Am mers kilometri în şir prin zăpadă pentru a ajunge la oameni care au stat izolaţi 10 zile. Fără niciun semn de la nimeni. Autorităţile au ajuns acolo 24 de ore mai târziu. Şi, din fericire, relatările noastre au avut ecou, mulţi au venit cu ajutoare şi au venit şi voluntari care au dat la lopată cât e ziua de lungă", a declarat Alex.

Telespectatorii ProTv vor vedea cum se trăieşte şi, mai ales, cum se doarme la minus multe grade. Vor vedea, de asemenea, cum unii oameni uită tocmai de omenie în faţa unei pâini sau a unei conserve. "Vom vorbi şi despre autorităţi incompetente, despre drumari nepăsători, despre politicieni profitori. Cu natura nu te pui. Am tot auzit această frază. Şi totuşi, puteam face multe: garduri de protecţie, perdele forestiere, evacuări. Şi... poate n-am fi avut atâţia morţi şi atâţia sinistraţi", a mărturisit corespondentul Ştirilor ProTv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO