Media & Advertising

Aproape 2 milioane de romani s-au intrebat la „Romania, te iubesc”: Tu ştii ce mai face copilul tău?

Aproape 2 milioane de romani s-au intrebat la „Romania, te iubesc”: Tu ştii ce mai face copilul tău?
31.10.2011, 14:54 224

Telespectatorii ProTv au fost curiosi sa afle ce s-a intimplat cu copiii prezentati in Campania Ştirilo ProTv , "Tu ştii ce mai face copilul tău?, cea care i-a adus corespondentului Paula Herlo prestigiosul Premiu Emmy. Ediţia din 30 octombrie a emisiunii România, te iubesc!, in care corespondentul Ştirilor ProTv a revenit la copiii prezentaţi în campanie, pentru a vedea cum a decurs soarta lor a fost urmarita de aproape doua milioane de telespectatori din toata Romania in minutul de aur de la ora 18.58.

Emisiunea "Romania, te iubesc!" s-a plasat in topul preferintelor telespectatorilor atit la nivelul publicului din mediul urban, cit si al publicului comercial. Astfel, audienta medie inregistrata de ProTv pe publicul din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani a fost pe perioada difuzarii emisiunii (18.00 - 18.58) de 5,0 puncte de rating si 17,5 % cota de piata, in timp ce principalul sau competitor, Antena 1 nu s-a plasat in topul celor mai urmarite 5 emisiuni de la acea ora. Pe locul al doilea s-a situat Prima TV cu 2,7 puncte de rating si 9,5% cota de piata.

ProTv s-a plasat tot pe pozitia fruntasa si la nivelul intregului public din mediul urban, cind a obtinut 4,9 puncte de rating si 12,7% cota de piata, urmat de TVR1 cu 4,4 puncte de rating si 11,5% cota de piata.

Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo a prezentat o anchetă impresionantă despre dramele, neliniştile, lipsurile şi întrebările ce n-au primit răspuns ale copiilor uitaţi acasă de părinţii nevoiţi să plece la muncă în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO