Media & Advertising

"Dansez pentru tine": accidentati si cu dureri mari, Lavinia si Costin Sforaru au fost condamnati

"Dansez pentru tine": accidentati si cu dureri mari, Lavinia si Costin Sforaru au fost condamnati

Dansez pentru tine

17.04.2011, 12:18 134

Prima seara de dans din sezonul alunsprezecelea al emisiunii "Dansezpentru tine" a fost incarcata de emotii, accidentari, lacrimi,dar si de culoare si multa energie. Tremurand de emotii, perechileau pasit pentru prima data in ringul visurilor, si-au spusjuramintele si au incercat sa-si ascunda durerile, vanataile sitemerile in coregrafii impresionante, cu elemente dificile, lafreestyle si cu multa culoare, traditie si poveste, la dansulminoritatilor.

Telespectatorii Pro Tvau fost alaturide perechile concurente ale noului sezon pe tot parcursul primeieditii. Astfel ca timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea,intre 20.30 si 1.19, Pro Tv a fost lider detasat de audienta, fiindurmarit in minutul de aur, 21.59, la nivelul intregii populatii aRomaniei de aproape 3 milioane de telespectatori, Pro Tvinregistrand atunci 15 puncte de rating si 34,2 procente din cotade piata pe intreg publicul din mediul urban. Pe tot parcursulemisiunii, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de trei ori maimare decat concurenta pe intreg publicul din mediul urban, maiprecis 9,7 rating si 29,7 procente din cota de piata, fata deAntena 1 care a avut doar 3,2 rating si 10 procente din cota depiata.

Roxana Ionescu a trecut de la agonie la extazin timpul concursului. La freestyle, din cauza unor probleme cusonorizarea din platou, Roxana si Stefan s-au desincronizat, insaau improvizat si au iesit cu bine din dificultate cu un dans sexysi plin de elemente de dificultate. Chiar daca ochii Roxanei erauplini de lacrimi de ciuda ca nu i-a iesit un dans perfect, juriul aapreciat energia dansului lor si felul in care au iesit dinincurcatura, iar notele obtinute i-au trimis direct pe primul locin clasamentul serii.

Cele mai accidentate perechi au fost dinpacate si cele mai drastic sanctionate din concurs. Desi cucoregrafii dificile si cu dureri imense peste care au incercat satreaca in timpul dansului, perechile formate din Costin Sforaru siMadalina si Lavinia Parva si Decebal au primit la finalul editieide vineri cea mai dureroasa veste: condamnarea la primul duel alsezonului. Lavinia a avut doua saptamani de antrenamenteistovitoare, cu dureri aproape de nesuportat. In urma repetitiilor,Lavinia si-a fisurat o coasta, a facut intindere de ligamente si aavut probleme cu calcaneul. Desi nu a luat in calcul varianta de ase opri din drum, problemele de sanatate si durerile se pare casi-au spus cuvantul. Costin Sforaru a avut in ultimele zileprobleme cu muschiul peronian si cu tibia, iar partenera sa,Madalina, a avut probleme cu gleznele si cu ligamentele de lagenunchi. Pe tot parcurul emisiunii, in afara de momentele in carea fost pe scena, Costin Sforaru a stat intins, a luat calmante si afost ingrijit de personalul medical al echipei.

Florin Piersic Jr. a scapat ca prin urechileacului de condamnarea la duel. Cu o prestatie atipica ce a cuceritpublicul, dar a fost si, pe alocuri, comentata de juriu, FlorinPiersic si Alina au reusit sa termine cu bine prima infatisare incompetitia visurilor. Chiar daca nu a excelat in dans, dupa spuselejuriului, Florin Piersic Jr. a reusit sa creeze in ring personajeexpresive apreciate de toti cei prezenti.

Cove si Claudia, Corina Bud si Edy, CorinaCaragea si Stefan si Augustin Viziru si Aurora au adustelespectatorilor spectacole pline de culoare si dinamism si autransformat emotiile inerente primei editii de concurs in energiepozitiva ce i-a tinut dearte de condamnarea laduel.

Telespectatorii Pro Tv vor avea omisiune dificila saptamana urmatoare, pentru ca vor trebui saaleaga intre doua povesti dramatice de viata. Lavinia Parvadanseaza pentru a-l sustine pe partenerul ei Decebal in visul luide a-si ajuta fiul nascut cu Sindromul Down, iar Costin Sforaru isidorste sa o ajuta pe Madalina sa-si salveze mama grav bolnava sicrunt traumatizata de sotul ei. Telespectatorii Pro Tv pot trimitesms la 1322 cu textul Lavinia sau Costin pentru a-si salvapreferatii sau pot suna la 0900760412 pentru Costin si la 0900760418 pentru Lavinia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO