Media & Advertising

Pro TV, lider de audienţă cu "Dansez pentru tine", prima emisiune din al 11-lea sezon

no title

Autor: Pro TV

16.04.2011, 16:15 115

Pro TV a fost lider de audienţă cu primaemisiune din al 11-lea sezon "Dansez pentru tine",difuzată vineri seară, aproape 3 milioane detelespectatori urmărind programul în minutul deaur, înregistrat la 21.59, informează televiziunea.

Prima seară de dans din sezonul al 11-lea al emisiunii"Dansez pentru tine" a fost încărcată de emoţii,accidentări, lacrimi, dar şi de culoare şi multă energie. Tremurândde emoţii, perechile au păşit pentru prima dată în ringulvisurilor, şi-au spus jurămintele şi au încercat să-şi ascundădurerile, vânătăile şi temerile în coregrafii impresionante, cuelemente dificile, la freestyle, şi cu multă culoare, tradiţie şipoveste, la dansul minorităţilor.

Telespectatorii Pro TV au fost alături deperechile concurente ale noului sezon pe tot parcursul primeiediţii. Astfel că timp de aproape cinci ore cât a durat emisiunea,între 20.30 şi 1.19, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă, ProTV înregistrând în minutul de aur 15 puncte de rating şi 34,2procente din cota de piaţă pe întreg publicul din mediul urban.

Pe tot parcursul emisiunii, Pro TV aînregistrat o medie de audienţă de trei ori mai mare decâtconcurenţa pe întreg publicul din mediul urban, mai precis 9,7puncte de rating şi 29,7 procente din cota de piaţă, faţă de Antena1, care a avut doar 3,2 puncte de rating şi 10 procente din cota depiaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO