Media & Advertising

Dezbatere ZF pe Facebook: Trei ani de criză. Ce a însemnat acest lucru pentru voi?

Dezbatere ZF pe Facebook:  Trei ani de criză. Ce a însemnat acest lucru pentru voi?

Autor: Cristian Hostiuc

05.09.2011, 12:26 524

Mai e o lună şi îndată împlinim trei ani de la căderea Lehman Brothers şi începutul unei crize financiare şi, ulterior, economice care nu se mai termină iar acum a luat din nou temperatură. Trei ani au trecut foarte repede, cred că pentru toţi dintre noi. Parcă mai ieri era septembrie-octombrie 2008 şi nimeni nu credea că americanii pot să lase să cadă una dintre cele mai puternice bănci ale lor.

România a trecut de la declaraţiile conducătorilor ei, "criza este peste ocean, la ei, nu la noi, nouă nu ni se va întâmpla nimic, pentru că nu suntem de expuşi la boom-ul imobiliar", la "se prăbuşeşte planeta" a lui George Copos, "criza la noi va mai dura" până la "avem un sistem de pensii falimentar". Pentru fiecare dintre noi, criza a însemnat altceva. Pentru unii au fost tăierile de salarii, reeşalonarea creditului la bancă, chiar pierderea jobului, trecerea de la maşină la metrou, tăierea multor speranţe pentru viitor, iar pentru alţii a însemnat falimentul business-ului, revenirea din nou a gândurilor de a pleca din ţară, ura internă faţă de conducători etc. Pentru voi cei care citiţi ZF-ul şi sunteţi prietenii noştri pe Facebook, ce a însemnat criza din aceşti trei ani?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO