Media & Advertising

Dezbatere ZF pe Facebook: De ce citiţi ZF?

Dezbatere ZF Facebook: De ce citiţi ZF-ul?

Autor: Cristian Hostiuc

01.09.2011, 12:47 568

Este o întrebare extrem de simplă, banală chiar, nu? Găsiţi informaţii, articole interesante, vreţi să vedeţi ce se mai întâmplă în lumea financiară largă, vreţi să aflaţi ce mai face Petrom-ul pentru că aveţi acţiuni acolo, ce mai vinde Şucu, vă regăsiţi în declaraţiile şi opiniile altora...


...găsiţi oportunităţi, e bine să-l ai pe birou, v-aţi format o obişnuinţă şi este exact ca o cafea de dimineaţă? De ce?


Eu mă consider un om norocos pentru că în fişa postului scrie că trebuie să citesc ziare în fiecare zi, să caut informaţii, să mă uit după articole interesante pe net, în acord cu timpurile. Dacă aş putea, aş introduce cititul presei ca lectură obligatorie în societate. Cum spune colegul meu Sorin, dacă ai o presă puternică şi extinsă, ai şi un stat puternic.

Imi amintesc o discuţie cu Radu Timiş, patronul de la Cris Tim, care spunea că în momentul care citea ZF-ul pe la începutul anilor 2000, când era o perioadă cenuşie în societate şi aproape nimeni nu credea că economia poate să crească atât de mult, iar el vedea ştiri în care diverse firme anunţau investiţii, căpăta şi el încredere în viitor. Sunt multe alte exemple, aşa că vă întreb pe voi de ce citiţi ZF-ul ?

P.S. Mulţumesc celor care au comentat ieri, atât pe site cât şi pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO