Media & Advertising

Din 27 febr., la ProTv revine "Serviciul Roman de Comedie"

no title

Autor: Pro TV

23.02.2011, 16:01 19

Pe 27 februarie agentii comediei condusi de Toni Grecu isireiau activitatea la Pro Tv, in fiecare duminica de la ora 21.45.Seful de la "Serviciul Roman de Comedie" isi va trimite oamenii peteren, pentru a inspecta aventurile care se petrec in vamileromanesti. "Vom avea o rubrica la mare moda: "Aventuri la vama".Atata se vorbeste zilele astea despre spagile din vami incat amdecis sa abordam acest subiect in extenso.

Vom vedea, de data asta folosind mijloacele de interceptare aleagentilor SRC, cum se facea trafic, cum se facea controlul si cumse facea sex in vamile supravegheate de SRC. Sper sa intelegem cutotii ca inainte de orice, povestea cu spaga din vami este o marecomedie, o cemedie care ruleaza de 20 de ani, la care totipoliticienii se uita si nimeni nu a incercat s-o opreasca cuadevarat", dezvaluie Toni Grecu.

Si desi nu doreste inca sa divulge numele primului invitat in CasaPROporului din acest sezon, Grecu marturiseste ca hohotele de rasvor fi asigurate de personaje celebre, inegalabil interpretate deagentii comediei. "Din sumarul primei editii a sezonului deprimavara spicuiesc: Vadim (Dragos Stoica) evacuat din sediulpartidului protesteaza in continuare, visul lui Emil Boc (ClaudiuMaier) - o incursiune in dormitorul premierului, ravasit de crizasi de remuscari, salonul de masaj politic "Relaxare si Reforma"revine in forta cu o noua maseuza si, daca ne ajunge timpul, il vomurmari pe Sorin Ovidiu Vintu (Dragos Musat) la un control medicaldesfasurat unde altundeva decat intr-un cabinet deginecologie".

Desi a anuntat la inceputul acestui an ca este insarcinata, Jojo seva afla si ea pe platourile de filmare, astfel ca personajele saleisi vor face in continuare de cap cu umorul. "Jojo isi va continuaactivitatea atata timp cat ii va permite evolutia sarcinii, eu sperca pe intregul sezon. Oricum, avem destule personaje pe care sa lepoata aborda chiar si din perspectiva sarcinii. Nu vi s-ar pareainteresant s-o vedeti pe Elena Udrea gravida, macar intr-un show TVde comedie?", glumeste Toni Grecu.
Asadar, din 27 fenruarie, comedia se intoarce la Pro Tv subbinecunoscuta deviza "Razi pentru tine, razi pentru tara!".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO