Media & Advertising

Emil Boc face masaj politic la “Serviciul Roman de Comedie”

Emil Boc face masaj politic la “Serviciul Roman de Comedie”
07.10.2010, 12:03 67

In noul sezon care debuteaza la Pro Tv pe 10 octombrie de la21.45, "Serviciul Roman de Comedie" promite ca va fi cu ochii petot ce misca in viata politica, mondena si nu numai din Romania. Sicum timpurile sunt grele, macar comedia sa fie la rang de cinste!Chiar in prima editie din acest sezon, serviciul condus cuabilitate de Toni Grecu iese la rampa cu un moment de relaxare,care il are in prim plan pe Emil Boc (Claudiu Maier) la masaj: "Vomdeschide portile primului salon de masaj politic din tara, sugestivdenumit "Relaxare si Reforma". La acest salon vin politicienii sase relaxeze si sa-si incarce bateriile in compania unorspecialiste: Liuba, patroana salonului, de 35 de ani, bruneta, dinChisinau, specialista in drept international, Lili, de 24 de ani,blonda, specialista in economie politica si Natasa, de 22 de ani,roscata, masterand in jurnalism si drepturile omului launiversitatea din Tiraspol. Primul care vine sa se bucure deserviciile salonului "Reforma si Relaxare" este Emil Boc, proaspatbatut de un grup de sindicalisti nervosi", avertizeaza ToniGrecu.

Prima editie "Serviciul Roman de Comedie" il aduce in CasaPROporului pe Stefan Banica, astfel ca Toni Grecu il va provoca lao discutie despre muzica, proiecte noi si rock'n'roll. In plus,Dragos Stoica, directorul directiei imitatii personalitati dincadrul SRC ii pregateste invitatului de duminica seara catevasurprize de pomina!

Tot in prima emisiune Gigi Becali (Dragos Stoica) si italianulpe care l-a batut la nunta nepotului sau vor veni in studioul"Serviciului Roman de Comedie" ca sa se impace, iar Traian Basescu(Valentin Darie) sta de vorba cu trei politisti care recunosc ca augresit cand si-au aruncat sepcile peste gard la Cotroceni siregreta ca nu si-au aruncat si camasile si pantalonii si masinilede politie. Tot la capitolul noutati, demareaza rubrica "Aventuripe malul baltii", in care mari personalitati, printre care IonIliescu, Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Victor Pontaajung la pescuit. "Serviciul Roman de Comedie" va difuza in primaemisiune a sezonului si deja celebrul "Imn al Crizei", care varaaceasta a facut furori pe Internet cu peste 2 milioane devizionari. "Si daca la asta mai adaugam si un invitat surpriza,credem ca avem o reteta de comedie diversa si atractiva, demna dedebutul sezonului. SRC va invita asadar in fiecare duminica saurmariti raportul saptamanal al agentilor sai Toni Grecu, DragosStoica, Jojo, Aniela Petreanu, Valentin Darie, Claudiu Maieralaturi de toti ceilalti colegi din echipa. Si nu uitati: Razipentru tine, razi pentru tara", incheie Toni Grecu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO