Media & Advertising

GolinHarris Bucureşti a câştigat contul Century 21 România

Autor: Gabriela Dita

16.03.2011, 20:43 54

GolinHarris Bucureşti asigură servicii integrate de comunicarepentru Century 21 România, compania care deţine pe plan localmaster franciza reţelei Century 21 Real Estate LLC din StateleUnite ale Americii, informează Mediafax Business.

GolinHarris Bucureşti asigură servicii integrate de comunicarepentru Century 21 România, compania care deţine pe plan localmaster franciza reţelei Century 21 Real Estate LLC din StateleUnite. Agenţia oferă o gamă completă de servicii specializate de PRpentru comunicarea corporate şi de brand, cu accent pe comunicareadigitală (Facebook, Twitter, bloguri), dar şi strategia şiimplementarea comunicării prin canalele tradiţionale de media şicătre publicul intern.

"Avem un model de business unic pe piaţa imobiliară, ceea ceimplică o comunicare specială cu clienţii şi partenerii noştri deafaceri. Am ales să lucrăm cu GolinHarris Bucureşti pentru că ne-auînţeles foarte bine business-ul şi viziunea şi ne-au oferitsoluţiile de comunicare prin care suntem convinşi că vom impunestandardele internaţionale de calitate Century 21 în piaţaimobiliară românească", a declarat Cătălin Scripcaru, preşedinteCentury 21 România.

GolinHarris Bucureşti derulează deja primele proiecte în socialmedia pentru gigantul imobiliar american care a intrat pe piaţalocală în anul 2007.

"Suntem încântaţi că o companie de calibrul Century 21 România aales să lucreze împreună cu noi, suntem incitaţi de obiectivele decomunicare pe care ni le-am propus şi mai ales de planurile pe carele vom dezvolta împreună prin PR digital", a spus Monica Botez, PRDirector GolinHarris Bucureşti.

Echipa implicată în dezvoltarea proiectului este coordonată dinpartea Century 21 România de Cătălin Scripcaru - preşedinte Century21 România şi Gabriel Alexandru - vicepreşedinte şi din parteaGolinHarris Bucureşti de Monica Botez - PR Director, Alina Popa -Senior PR Executive şi Anca Scarlat - Media RelationsSpecialist.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO