Media & Advertising

Larry Hagman a murit. Actorul celebru pentru J.R din Dallas avea cancer

Autor: Departamentul Life

24.11.2012, 09:53 2139

Conform sursei citate, actorul a murit într-un spital din Dallas.

"Larry se întorsese în dragul său Dallas, reeditând rolul pe care l-a iubit cel mai mult", a afirmat familia, într-o declaraţie.

De altfel familia şi prietenii i-au fost alături.

"Familia lui Larry şi prietenii apropiaţi l-au însoţit în Dallas pentru vacanţa de Ziua Recunoştinţei. Când a murit, a fost înconjurat de cei dragi", se mai arată în declaraţie, familia actorului solicitând discreţie.

Partenerii săi din serial, Linda Gray şi Patrick Duffy, care au jucat rolurile soţiei sale Sue Ellen şi pe cel al fratelui său Bobby, i-au fost alături, notează şi The Sun, citându-l pe agentul Lindei Gray.

Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Larry Hagman a vizitat România în anul 2010, prilej cu care a vorbit despre impactul pe care credea că l-a avut serialul care l-a remarcat asupra poporului român.

Larry Hagman considera ca serialul "Dallas" este motivul care a dus la declansarea Revolutiei din '89 si la moartea dictatorului Nicolae Ceausescu. Actorul credea ca filmul a avut o puternica influenta in politica internationala.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO