Media & Advertising

Lowe PR a câştigat contul Franklin Templeton

Autor: Cristina Roşca

25.11.2010, 16:23 51

Agenţia de relaţii publice Lowe PR, parte a grupului demarketing şi comunicare Lowe, a câştigat în urma unui pitch contulFranklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea şi unuldintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume cu activetotale de peste 600 de miliarde de dolari, potrivit unor surse dinpiaţă. Contactaţi de ZF, reprezentanţii agenţiei au confirmatcâştigarea contului, însă nu au dat alte detalii referitoare labuget sau la serviciile pe care le vor oferi.

Franklin Templeton şi-a deschis primul birou în România caurmare a câştigării licitaţiei organizate de Ministerul FinanţelorPublice pentru managementul Fondului Proprietatea. FondulProprietatea este una dintre cele mai valoroase companii dinRomânia cu o valoare estimateă de 3,44 de miliarde de euro.

Agenţia Lowe PR are în portofoliu servicii de financialcommunication, corporate communication şi media relations, iarcştigarea contului vine în contextul în care prioritatea FranklinTempleton este de a lista Fondul Proprietatea la Bursa de ValoriBucureşti.

Lowe PR a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,23mil. euro şi are 12 angajaţi. Agenţia de relaţii publice face partedin grupul Lowe România.
nţiile Lowe & Partners (publicitate), Initiative (media),Hyperactive (interactive), Brand Connection (media) şi Medic One(comunicare medicală).

Printre clienţii agenţiei se numără Electrolux, Unilever, RBS -Royal Bank of Scotland, Orange, Johnson&Johnson, SchneiderElectric România, ECHO (Departamentul pentru ajutor umanitar alComisiei Europene), Bayer, Hasbro, La Redoute, Frey Wille, BurgerKing sau Crucea Roşie Română.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO