Media & Advertising

Răzvan Voican, redactor-şef adjunct al ZF, premiat de Chartered Financial Analyst

 Răzvan Voican, redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar, premiat de CFA

Autor: Claudia Medrega

03.11.2011, 19:14 609

Răzvan Voican, redactor-şef adjunct Ziarul Financiar, a fost desemnat de CFA România, asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional (Chartered Financial Analyst), câştigătorul premiului la categoria contribuţii media din domeniul economic şi financiar.

CFA România a premiat în această seară la ASE cele mai bune lucrări de cercetare şi articole economice şi financiare. Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost invitat de onoare la ceremonie.

Au fost premiate cele mai bune lucrări din trei domenii: macroeconomie, finanţe/ investiţii şi contribuţii media din domeniul economic şi financiar. Comitetul de evaluare a fost format din Nicolaie Alexandru-Chideşciuc, preşedinte al comisiei, Adrian Codârlaşu, Dorin Badea, Adrian T. Mitroi, Mugur Popescu şi Dragoş Cabat.

Premiul secţiunii macroeconomie a fost primit de Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

La categoria finanţe/investiţii, premiul a fost câştigat de Ioanid Rosu.

Propunerile pentru cele mai bune lucrări şi articole au venit dinspre membri ai CFA România şi au fost evaluate de către o comisie a CFA România.

CFA România reuneşte peste 130 de specialişti în domeniul financiar. Certificatul CFA este una dintre cele mai prestigioase calificări internaţionale în domeniul analizei financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO