Media & Advertising

RECLAMA 2004, la a patra editie

21.05.2004, 00:00 12



Targul de productie publicitara "Reclama 2004", organizat de Elga Expo si Dk Expo, se desfasoara pana sambata la Palatul Parlamentului. Targul este unicul eveniment de profil din Romania care ofera companiilor din domeniul productiei publicitare ocazia de a-si prezenta oferta in mod direct publicului-tinta, format din specialistii din domeniu, marii consumatori de productie publicitara, precum si agentiile de publicitate. Expozitia se adreseaza companiilor care ofera servicii de productie publicitara, imprimare serigrafica, digitala sau offset, cutter plotter, termoformare, gravare, semnalistica, productie pentru publicitate indoor si outdoor, mesh-uri, bannere etc.



Printre firmele romanesti participante la targ se numara: Plexirom, unul dintre cei mai mari importatori de plexiglas si materiale publicitare, Hecht Romania si A&M International, cele mai importante firme de productie outdoor de mari dimensiuni din Romania, Antalis, importator de obiecte promotionale.



"Targul Reclama a crescut fata de anii trecuti, atat prin numarul de participanti - peste 95 de firme expozante, cat si prin extinderea spatiului expozitiei, ceea ce subliniaza necesitatea sa in industria de profil. Piata romaneasca de productie publicitara este intr-o continua dezvoltare, in care din ce in ce mai multe companii sunt animate de nevoia de a-si promova produsele si imaginea cat mai dinamic si eficient, folosind cea mai moderna tehnologie si cel mai atractiv design", a declarat Gabriel Susai, director general al Elga Expo. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 si 18.00, in salile Unirea, Take Ionescu si I.C. Bratianu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO