Media & Advertising

Revoluţia taxiurilor de la Otopeni. Cum am scăpat de taxiurile pirat. Urmăriţi miercuri, 8 mai 2013 de la ora 10.00 pe zf.ro, la emisiunea ZF Live, un interviu cu cel care a gândit noul sistem de acces

Revoluţia taxiurilor de la Otopeni. Cum am scăpat de...

Autor: Sorin Pâslaru

07.05.2013, 19:16 1357

Laurenţiu Bude, consilier al directorului general adjunct al Aeroportului Otopeni, va vorbi miercuri la ZF Live de la ora 10.00 despre traficul de sărbători pe Otopeni şi despre noul sistem de chemare al taxiurilor.

Ca urmare a unei campanii a Ziarului Financiar dar şi a altor media din România, la Otopeni pot veni acum la comandă şi taxiurile cu tarif normal, de 1,39 de lei, şi nu numai cele cu 3,5 lei, ale căror şoferi acostau agresiv pasagerii.

De săptămâna trecută, a fost introdus şi un sistem de comandă prin touch-screen. Totuşi, unele companii de taxi sunt nemulţumite. Vom vedea de ce. Vom afla câţi pasageri iau zilnic taxiul din Bucureşti şi cât de mulţumiţi sunt de noul sistem.

Urmăriţi aici emisiunea

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO