Media & Advertising

"Românii au talent". Cum a învăţat să danseze Robo, băiatul cu „oasele de cauciuc”

"Românii au talent". Cum a învăţat să danseze Robo, băiatul cu „oasele de cauciuc”

Autor: Diana Marcu

23.02.2011, 10:39 1621

Trei voturi favorabile din partea Andrei, lui Andi Moisescu şiMihai Petre l-au dus pe Robo şi pe ai săi doi dansatori însemifinală la "Românii au talent". Băiatul cu "oase de cauciuc",liderul trupei de streetdance "Dance Fiction Crew", a uimitpublicul cu mişcări de robot, de păpuşă gonflabilă ori de fiinţăumană electrocutată.

Dance Fiction CrewProTV.ro

Lugojanul în vârstă de 27 de ani visează să-şi deschidă o şcoalăde dans dedicată celor care vor să arate de ce sunt în stare, "darnu au această posibilitate". "Aşa cum a fost şi povestea noastră",declară pentru GândulCristian Darius Novac.

Robo pe scenă, Dorian Cristian Novac în acte, dansează de cândse ştie. De la cinci ani când l-a trezit la viaţă o piesă a luiMichael Jackson. "Mă jucam cu nişte maşinuţe, cu spatele latelevizor, când am avut acea emoţie în care simţi cum ţi se ridicăpărul pe mâini", povesteşte Novac. "Emoţia" era o melodie - piesalui Michael Jackson, «Don't Stop 'til You Get Enough». "Pentru minea fost o experienţă de neuitat, ca şi când aş fi fost un robot carea primit conştiinţă, o maşină care s-a trezit la viaţă",mărturiseşte Robo. "De atunci stăteam zilnic în faţa unei oglinziîn care mă vedeam doar pe jumătate, încercând să-i reproducmişcările lui Michael şi fredonam "I'm bad!.. I'm bad!..Auu".Citiţi mai multe despre biografia luiRobo pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO