Media & Advertising

Romanii s-au saturat sa auda de criza la televizor

29.01.2010, 13:22 24

Aproape jumatate dintre romani, 44,65%, cred ca televiziunileprezinta in mod exagerat criza economica, in timp ce 44,2% dau vinasi pe posturile tv pentru amplificarea acesteia, arata sondajuleuropean de televiziune, realizat in 10 tari la comanda unei maricompanii de comunicatii prin cablu, conform Gandul.

Interesati de emisiunile care le arata cum sa se puna pepicioare

Studiul a mai stabilit ca nici ministrul de Finante si nicipremierul nu au devenit mai credibili pentru ca au vorbit la tvdespre recesiune, o treime din populatie considerand ca ministriiau fost cei care au amplificat criza. In plus, studiul a scos laiveala faptul ca aproape jumatate din romani (48,4%) s-au saturatsa vada la televiziuni subiectul "criza financiara". 50% dintreromani spun ca isi iau informatiile referitoare la starea proasta aeconomiei de la televizor, in timp ce 40% urmaresc cu interes aceleemisiuni care le arata oamenilor care si-au pierdut slujbele cum sase puna pe picioare. Iar 17% sunt de parere ca programele careprezinta oameni distrusi de prabusirea economiei ar trebuiinterzise. Mai multe despre cum a influentat criza economicacomportamentul romanilor cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO