Media & Advertising

Şerban Huidu revine astăzi la "Cronica Cârcotaşilor"

Şerban Huidu revine astăzi la "Cronica Cârcotaşilor"

Autor: Mediafax

09.03.2011, 15:51 239

Şerban Huidu a anunţat, pe blogul său, că va apărea miercuriseară, alături de Mihai Găinuşă şi de colegii lui,în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", al cărei nousezon debutează la Prima TV.

Într-un post intitulat "În această seară la cronicuţă…",Şerban Huidu scrie: "Am regăsit scaunul şicolegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu şiHoria Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Văaştept!".

Prima TV a anunţat, în 28 februarie, că emisiunea "CronicaCârcotaşilor", un show produs şi supervizat de Şerban Huidu,revine din 9 martie, de la ora 20.30, la Prima TV, alături de MihaiGăinuşă şi echipa emisiunii urmând să vină şi "un personajsurpriză".

Atunci, Prima TV a anunţat că din echipa "CronicaCârcotaşilor" vor face parte Mihai Găinuşă, CătălinDezbrăcatu', Mistreţu', Puştiu', bebeluşele şi "personajulsurpriză". Alături de aceştia va fi şi trupa Jukebox.

În comunicatul remis de Prima TV se preciza doar că emisiunea"Cronica Cârcotaşilor" este "un show produs şi supervizat de ŞerbanHuidu". Citiţi mai mult despre revenirea lui Şerban Huidu la Cronica Cârcotaşilor pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO