Media & Advertising

Toni Grecu prezinta in seara de Revelion “Gala Premiilor Serviciului Roman de Comedie 2010” - GALERIE FOTO

Toni Grecu prezinta in seara de Revelion “Gala Premiilor Serviciului Roman de Comedie 2010” - GALERIE FOTO

Autor: Pro TV

27.12.2010, 17:12 51

Dupa un an in care au intors pe toate partile, cu mult umor,personajele si intamplarile politice si mondene din tara, agentii"Serviciului Roman de Comedie" se pregatesc sa incheie anul la ProTv intr-un stil mare. Toni Grecu va prezenta chiar pe 31 decembrie,de la 20.30, "Gala Premiilor Serviciului Roman de Comedie 2010".Secondat de Bianca Silicosanu, interpretata inegalabil de AnielaPetreanu, Toni Grecu ii va premia, printre altii, pe Traian Basescu(Valentin Darie), Emil Boc (Claudiu Maier) sau Gigi Becali (DragosStoica).

"In seara festiva de Revelion, cele mai importante, mai haioasesi comice personaje din peisajul politic si monden al Romaniei vorveni la SRC sa-si ridice premiul si sa rosteasca o urare", spuneToni Grecu. Daca Traian Basescu va lua premiul "Cascheta depolitist", cu diploma "Criza nu s-a terminat/ Si sunt cel maiinjurat", Emil Boc va surprinde cu o aparitie de zile mari pentrua-si ridica premiul "Norocosul Anului". "Vor mai fi premiati SorinOvidiu Vintu, care va primi premiul "Cel mai urmarit dintrepamanteni" pentru stenogramele din dosarul Nicolae Popa, GigiBecali - "Ciobalonul de aur", Mitica Dragomir, Adrian Mutu, care vaprimi drept premiu dintii ospatarului pe care l-a batut laFlorenta, si multi altii", mai dezvaluie seful de la "ServiciulRoman de Comedie".

Si pentru ca anul a fost incarcat cu evenimente care mai de caremai demne de atentia agentilor din Casa PROporului, in seara deRevelion editia speciala a "Serviciului Roman de Comedie" va trecein revista cele mai tari momente ale sezonului, care au smulshohote de ras telespectatorilor Pro Tv. In plus, in aceeasi seara,agentii comediei vor prezenta in premiera la televizor "ImnulExpulzatilor din Franta". "Sper sa ne distram bine impreuna innoaptea dintre ani. "Serviciul Roman de Comedie" le dorestetelespectatorilor sai un an nou plin de satisfactii si de umor.Razi pentru tine, razi pentru tara!", a incheiat Toni Grecu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO