Mediafax.biz Exclusiv

Berg Computers a câştigat proiecte finanţate de UE

Autor: Laurentiu Cotu

14.03.2011, 18:48 36

În 2009, afacerile companiei din Timişoara auajuns la aproximativ 2,1 mil. euro (9 mil.lei).

"Ne bazăm în continuare pe consolidareaparteneriatelor cu clienţii tradiţionali şi pe extindereaportofoliului actual. Ne aşteptăm ca şi în 2011 să se menţinăaceeaşi tendinţă de creştere a afacerilor înregistrată în ultimiiani", a declarat pentru ZF Transilvania Dan Rusu, brand salesmanager marketing al Berg Computers.

Compania timişoreană a câştigat până înprezent câteva proiecte finanţate prin fonduri europene, furnizândaplicaţii software către clienţi precum Institutul de VirusologieŞtefan S. Nicolau sau firma Avaco.

În portofoliul companiei se regăsesc companiiprecum IBM, Procter&Gamble, Honeywell, Siemens, ContinentalTires sau Alcatel.

Compania are 90 de angajaţi şi intenţioneazăsă continue şi în acest an campania de recrutări demarată la finelelui 2010.

Berg Computers a încheiat un parteneriat cuAdecco (firmă cu activităţi în resurse umane) în vedereaorganizării unor sesiuni de practică pentru studenţii care învaţăla facultăţ ile de profil.

Compania timişoreană căuta la finele anuluitrecut programatori Java şi pentru tehnologia iPhone. BergComputers a fost înfiinţată în anul 1991, în localitatea Ghiroda,de lângă Timişoara, în urma unui parteneriatromâno-german.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO