Mediafax.biz Exclusiv

Clujenii de la Arobs mizează în acest an pe afaceri mai mari cu 15%

Clujenii de la Arobs mizează în acest an pe afaceri mai mari cu 15%

Autor: Laurentiu Cotu

02.02.2012, 20:06 288

Totodată, compania va continua să recruteze oameni şi în acest an, în condiţiile în care numărul de angajaţi ai Arobs Transilvania Software a crescut anul trecut cu 115 persoane, până la circa 285.

"În acest an mergem pe un plus de 15% al afacerilor faţă de anul trecut şi pe o creştere cu peste 100 de persoane a numărului de angajaţi", a declarat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean , director general al Arobs Transilvania Software.

În 2011 Arobs a deschis primele trei birouri din afara ţării, în Budapesta, Chişinău şi San Diego, California, compania fiind totodată prezentă prin colaborarea cu distribuitorii şi pe piaţa din Polonia. Pe piaţa locală, compania are în prezent 4 sedii înCluj-Napoca(suprafaţă totală de 2.000 mp) şi birouri regionale operaţionale în Bucureşti,IaşişiOradea.

Anul trecut, compania a lansat pe piaţă 4 noi modele de sisteme de navigaţie Smailo şi a dezvoltat aplicaţia OptimallSFA, de automatizare a vânzărilor pe platforma mobile Android.

Pe de altă parte, introducerea unor noi module şi funcţionalităţi pentru aplicaţia de monitorizare auto TrackGPS a dus la o creştere a numărului de clienţi, de la 600 de companii la începutul anului 2011 la circa 900 la finalul lunii noiembrie. Compania spune că anul trecut a crescut şi numărul de clienţi externi şi proiectele din zona outsourcing, pe pieţele dinEuropa,USAşi mai nouAsia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO