Mediafax.biz Exclusiv

EnergoBit vrea să atragă investitori privaţi în acţionariat

EnergoBit vrea să atragă investitori privaţi în acţionariat

Autor: Laurentiu Cotu

14.03.2012, 20:26 436

Péter Pál, vicepreşedintele executiv şi unul dintre proprietarii Energo-Bit, spune că în prezent există oferte de la investitori privaţi care ar putea intra în joint-venture sau parteneriate cu acţionarii. O parte dintre aceste parteneriate ar putea să se concretizeze încă din acest an.

"Există un interes crescut din partea a numeroşi investitori privaţi în vederea dezvoltării unor parteneriate cu EnergoBit. Asta înseamnă că aceşti investitori vor intra în joint-venture sau parteneriate cu acţionariatul Energo-Bit şi vor aduce capital pentru proiectele noastre existente", a declarat pentru ZF Transilvania Péter Pál, vicepreşedinte executiv şi unul dintre acţionarii EnergoBit, fără să ofere mai multe informaţii despre viitoarele parteneriate.

În prezent, acţionarii EnergoBit sunt Péter Pál, Gadola Ştefan şi Socea Ioan, care deţin fiecare funcţia de vicepreşedinte executiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO