Financiar

Citibank România oferă clienţilor săi posibilitatea de a contracta poliţe ale ING Asigurări de Viaţă

Autor: Departamentul Economic,

12.10.2010, 11:41 11

"Acest parteneriat cu ING Asigurări de Viaţă are la bazăinteresul permanent al Citibank România de a-şi dezvoltaportofoliul de produse pentru persoane fizice, oferind clienţilor ogamă vastă de opţiuni în vederea creşterii şi protecţiei resurselorfinanciare", a declarat într-un comunicat Kumar Ramachandran,director al departamentului persoane fizice din CitibankRomânia.

Academica permite clienţilor să economisească bani pentru copiiilor, până când aceştia împlinesc cel puţin 18 ani. După ce clientuls-a decis asupra sumei pe care doreşte să o plătească, primele potfi plătite lunar, trimestrial, bianual sau anual, iar la maturitatebeneficiarul va primi indemnizaţia de asigurare sub formă de cincirente anuale sau integral, într-o singură tranşă, în momentul încare copilul împlineşte 18 ani. În plus, o parte a primelor, parteadestinată economisirii, este investită de către Asigurator, iarprofitul obţinut îi revine beneficiarului. La momentul semnăriicontractului, clientul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi60 de ani, să deţină un cont current deschis la Citibank România,iar copilul său trebuie să aibă sub 17 ani. Dacă pe parcursulperioadei contractuale, survine decesul plătitorului, contractul deasigurare se continuă, iar ING Asigurări de Viaţă preia plataprimelor până la maturitatea contractului.

Asigurarea de viaţă Regal oferă un dublu beneficiu: permiteclientului să economisească şi, în acelaşi timp, să asigureprotecţia financiară a celor dragi, preîntâmpinând astfelsituaţiile neprevăzute. La maturitate, clientul primeşte sumagarantată şi un procent din profitul obţinut în urma investirii decătre Asigurator a unei părţi din primele plătite. La momentulsemnării contractului, clientul trebuie să aibă între 18 şi 65 deani şi să deţină un cont curent la Citibank România.

Pentru ambele produse, clientul beneficiază de flexibilitatea de amodifica frecvenţa plăţii primelor, de a creşte valoare primei şi asumei asigurate anual şi, de asemenea, poate ataşa opţiuni şiasigurări suplimentare. În plus, cei care efectuează platatrimestrială, bianuală sau anuală a primelor sau cei care aleg săplătească o primă mai mare beneficiază de o reducere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO