Financiar

Prime cu până la 20% mai reduse la poliţele auto Casco emise de Generali, până la 15 decembrie

Autor: Dumitrache Adrian,

12.10.2010, 11:29 8

"Oferta este personalizată în funcţie de profilul fiecăruiclient în parte, fiind răsplătite, în special, categoriile deşoferi care s-au dovedit în timp a fi mai prudente în trafic şi mairesponsabile", se spune într-un comunicat al Generali remisMEDIAFAX.

Specialiştii în asigurări auto de la Generali Asigurări auconstatat, în urma unei analize a portofoliului de clienţiexistenţi, că şoferii cu vârsta de peste 28 de ani, care deţinpermis de conducere de cel puţin patru ani şi au cel puţin un copilminor sunt mai responsabili şi conduc mai prudent.

În plus, există chiar o corelaţie cu mărcile de maşini pe careaceştia le conduc, remarcându-se că anumite mărci înregistrează maipuţine incidente în trafic.

În consecinţă, se spune în comunicat, compania a venit înîntâmpinarea acestui tip de şoferi responsabili cu ofertespeciale.

"Reducerile acordate au fost stabilite în urma unei analizedetaliate a portofoliului de asigurări auto al companiei, precum şiîn baza istoricului daunelor. Am dorit să-i răsplătim pe aceişoferi care au grijă de maşină, de viaţa lor şi a celorlalţi, carenu se aventurează în trafic. (...) Această iniţiativă face partedintr-o strategie mai extinsă a Generali Asigurări, de segmentaredin ce în ce mai detaliată a clienţilor, pentru ca ofertele pe carele propunem să fie cât mai corecte, în concordanţă cu riscul şi cuprofilul clientului", a declarat director general adjunct alGenerali Asigurări, Adrian Marin.

Asigurarea auto CASCO acoperă riscurile de incendiu, explozie,trăsnet, furt total sau parţial al autovehiculului, avariiaccidentale, evenimente naturale sau evenimente socio-politice.

Generali Asigurări este unul dintre primii zece jucători localipe piaţa de profil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO