Mediafax.biz Exclusiv

Gazprom a închiriat birouri lângă MOL

Autor: Roxana Petrescu

06.09.2011, 20:18 341

Mai mult, NIS şi-a găsit un birou chiar în coasta MOL, sârbii având un sediu localizat în aceeaşi clădire din care grupul ungar îşi conduce businessul pe peste 630 de milioane de euro pe care îl are în România. Aceste informaţii vin în contextul în care la finele săptămânii trecute, NIS a anunţat că deschiderea de subsidiare în România, Bulgaria, Ungaria şi Bosnia este un pas pentru dezvoltarea gândită pe termen lung de acţionarii companiei.

O dovadă a interesului pe care NIS îl are în România este şi faptul că recent grupul controlat de Gazprom a trimis o ofertă de preluare pentru toate benzinăriile deţinute de Rompetrol, al doilea jucător ca mărime din piaţa locală.

"Caută director de marketing, achiziţii, politică de preţuri, retail, logistică, director general adjunct", spun surse din piaţa de recrutare care au mai precizat că NIS lucrează cu mai multe companii pentru a-şi găsi managerii doriţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO